Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

Vuoden paras kattaus ajan hermolla olevaa someosaamista #cmadfi https://t.co/1JFl3parBU

Tulin #cmadfi'in, koska *Teen viestintää työkseni. Halusin kuulla uusimmat tuulet. Mielenkiintoinen ohjelma. *Sain hyödyllistä tietoa ammattitaitoni ja työni kehittämiseen. *Minut kutsuttiin puhujaksi *Kiinnostuksesta somea kohtaan *Ajankohtaista tietoa tiiviissä paketissa.

Halusin #cmadfi'in, koska *Haluan olla osa tätä tapahtumaa *Kiinnostavia puheenvuoroja. *Halusin tutkia miten tämä yhteisö toimii ja saada vinkkejä omaan sometekemiseen. *Mielenkiinnosta asiaa ja toteutusta kohtaan *vaikutti itselle relevantilta

Tulin #cmadfi:in, koska *Halusin saada ajantasaista tietoa ja inspiraatiota. *Monta vuotta on ollut tarkoitus osallistua mutta nyt vihdoin sain itseä niskasta kiinni! *Koska uskoin aiheiden osuvan omaan työnkuvaani *Perinne *Saadakseni uutta oppia ja inspiraatiota.

Miksi osallistuit #cmadfi'in? *Virkistääkseni someosaamistani *Siellä oli mielenkiintoisia aiheita, joita halusin kuunnella *Saan aina ajankohtaista tietoa somemaailmasta *Oppiakseni viestinnän ja markkinoinnin ajankohtaisista asioista *Aihe ja verkostoituminen kiinnostavat.

Sometavoitteiden mittaaminen - #cmadfi

Tadaa - jokohan #cmadfi alkaisi olla melkein pulkassa tältä vuodelta? No ainakin melkein: esitykset on ladattu YouTubeen, päivän chattitiedostot pilveen ja kiitoskirjekin lähetetty. Viimeinen tehtäväni on innostaa osallistujat täyttämään palautelomake, jotta pääsen antamaan palautetta eteenpäin niin puhujille kuin muillekin järjestäjille. Se, että eilisiltaan ja tähän aamuun sattui vielä 4+4 tuntia #fobvalmennus'ta oli hauska sattuma, joka ehkä helpotti tapahtuman jälkeistä "krapulaani". Mutta ehkä minä nyt ehdin taas omien töideni pariin? Miten sinun alkuviikkosi on sujunut? Olitko kenties cmadfi'ssa sinäkin? #12tammikuunpäivää

Tadaa - tätähän te olette odottaneet maanantaista asti - #cmadfi-videot on nyt lisätty YouTubeen. Popparit esiin ja peukkuja ylös :).