Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

Välitunnit

Tärkeä osa CMADia on aina ollut verkostoituminen. Tällä kerralla emme pääse kohtaamaan toisiamme fyysisesti, mutta henkisesti kylläkin, kiitos Zoomin. Esitykset katkaisee kerran tunnissa vartin välituntikonsepti (peruskoulusta kopioitu). Välitunnilla saat tehdä mitä haluat: pitää omia biotaukoja tai tulla tapaamaan muita. 

MUOKS: Välituntiin liittyvät materiaalit löydät täältä.

Huomaa, että välituntien valintaan tarvitaan Zoom-applikaatio. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta asentaa Zoom-sovellusta tietokoneellesi, tsekkaa voisitko asentaa sen kännykkääsi tai tablettiisi. Ilonan Risto auttaa niiden osallistujien välituntivalinnoissa, joilta sovellus syystä tai toisesta puuttuu, mutta koska tapahtumamme on iso, voit joutua pitkään jonoon, eli luultavasti myöhästyt haluamasi välitunnin alusta. Eli vältä jonot ja lataa itsellesi sovellus! Välitunneilla pääset

 • juttelemaan sponsoreiden kanssa
 • jatkamaan keskustelua kiinnostavan esityksen jälkeen
 • verkostoitumaan eri teemojen mukaan
 • sokkotreffeille jokeri- tai mysteerihuoneisiin
 • kokemaan uusia asioita
 • liikkumaan
 • oppimaan uusia asioita
 • jakamaan harrastuskuulumisia muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden kanssa

  Välituntien kesto on 15 minuuttia ja yhden vartin aikana voit kiertää useammassakin välituntitilassa.
  Voit myös pitää osan vartista taukoa. Välitunteja ei tallenneta. Välitunneille ei ilmoittauduta ennakkoon, vaan voit valita ohjelmasi spontaanisti fiiliksen ja mielenkiintosi mukaan.

Alustava välituntiaikataulu, muutokset mahdollisia:

#CMADFI välitunnit 2021 by jjanhone


10.45–11.00 välituntialue 1: Sponsorivälkät
11.45–12.00 välituntialue 2: Verkostoitumisvälkät + esiintyjävälkät + paneelivälkkä
12.00–12.15 välituntialue 3: Verkostoitumisvälkät + sponsorivälkät
12.45-13.00 välituntialue 4: Liikuntavälkät + sponsori- & esiintyjävälkät
13.45–14.00 välituntialue 5: Opetusvälkät + sponsori- & esiintyjävälkät
14.45-15.00 välituntialue 6: Kokemusvälkät + sponsori- & esiintyjävälkät
15.45-16.00 välituntialue 7: Harrastusvälkät + sponsori- & paneelivälkät

Esiintyjä- & paneelivälkät
Innostuitko kovasti jostain esityksestä? Käy kiittämässä puhujaa/puhujia tai keskustelemassa aiheesta lisää hänen ja muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. 

Lisäksi ohjelmassa on myös harrastus-, kokemus-, liikunta-, opetus- ja sponsorivälkkiä, joissa pääsponsorimme Brandsome.fi, Ilona, Medita tai Meltwater ja sekä kahvituntisponsorimme Flockler, Innoduel, Viestintä-Piritta, Viestintätoimisto Selander & Co. Oy ja Xennek vetävät keskusteluja pitkin päivää! Katso tarkemmat aikataulut yo. kalvoista.


***********************

PS. Harjoittelimme välitunneille siirtymistä kolme kertaa ennen tapahtumaa:
Asiakaspalvelu ma 18.1. klo 16.00-16.30 - tule puhumaan asiakaspalvelusta ja sen haasteista (esim. botit aspan apuna, asiakkaiden osallistaminen asiakaspalvelussa).
Markkinointi ti 19.1. klo 16.00-16.30 - tule puhumaan markkinoinnista haluamallasi näkökulmalla (esim. markkinoinnin mittaaminen, sisältömarkkinointi, B2B...).
Rekrytointi ke 20.1. klo 16.00-16.30 - tule puhumaan rekrytoinnista, tarjoa työpaikkaa tai kerro esimerkiksi siitä, miten some on auttanut teitä rekrytoinnissa.