Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

Kahvituntisponsorit

Tällä kertaa meillä ei ole fyysistä kahvituntia, mutta kahvituntisponsoreita meillä edelleenkin on! 

Flockler, Innoduel, LämpöYkkönen, Viestintä-Piritta, Viestintätoimisto Selander & Co. Oy,  ja Xennek.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Innoduel - Jussi Simolin

Osallistujien aktivointi ja osallistaminen ja yhteisön ajatusten kiteyttäminen

Innoduel_animaatio_textInnoduel on kuin kysely, mutta tehty ihmisiä varten. Innoduel ja siihen liittyvät osallistamisen viestintäpalvelut auttavat organisaatioita matkalla tarpeista toimintaan ja onnistumisten juhlintaan. Kunnanjohtaja, konsultti, kauppaketjupäällikkö, korkeakouluopettaja ... jokaisella on tarpeita johtaa tiedolla ja sitouttaa ihmisiä. Innoduel auttaa.

LämpöYkkönen - Matti Perkkiö

 

Viestintä-Piritta - Piritta Seppälä

Paneelit

Viestintä-Piritta on viestintään keskittyvä asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tukea, koulutusta ja analyyttista apua viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiirien tiimoilta. Koulutamme henkilöstöä, johtajia ja viestijöitä, autamme hiomaan viestinnän ja somen strategioista tavoitteellisia, toimimme julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen ja oppilaitosten parissa sekä jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Vuonna 2018 meitä on yhteensä 9: Piritta ja Heidi yrityksen ydintekijöinä, lisäksi kouluttajamme sekä bloggarimme.

Viestintätoimisto Selander & Co. Oy

Viestintätoimisto Selander & Co. on tamperelainen kahdeksan viestintäosaajan tiimi. Olemme asiakkaillemme vaikuttavan viestinnän strateginen kumppani suunnittelusta käytännön toteutukseen – ja olleet sitä menestyksellä yli 25 vuotta. Keskitymme erityisesti kahteen toimialaan: rakentaminen ja infra sekä ruoka ja elintarvikkeet.​ Palvelumme siivittävät asiakkaidemme toimintaa, mainetta ja brändiä niin isossa kuin pienessäkin muutoksessa. Ja ne ovat järkivalinta ihan tavan tekemisessä. Lähtökohtana on - aina - asiakkaan tavoitteiden ja sidosryhmien toiveiden kuunteleminen ja ymmärtäminen.

Asiakkailta saamamme palautteen mukaan vahvuuksiamme ovat erityisesti asiantuntijuus, toimialan kokonaisuuden ymmärtäminen ja projektinhallinta. Ja kun olemme vielä erityisen mutkattomia ja mukavia, yhteistyö kanssamme on erinomaisen sujuvaa.

Xennek - Liisa Siitonen

Puhujaviestintä

Liisa Siitonen on Xennek Oy:n kouluttaja ja konsultti. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 10 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.