Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

brandsome.fi

BrandSome - verkkopalvelu tilastoi ja analysoi suomalaisten ja Suomessa toimivien brändien seuratuimmuutta sosiaalisen median palveluissa. Verkkopalvelu muuttaa brändin käyttämien some-kanavien raakadatan havainnollistaviksi tilastoiksi ja visualisoinneiksi. Palvelun tuottama analytiikka auttaa brändejä ymmärtämään vaikutustaan sosiaalisen median eri palveluissa ja mahdollistaa entistä paremman some-strategian toteuttamisen ja somenäkyvyyden maksimoimisen.

Palvelun tarjoamat kilpailija-analyysit ja toimialaraportit auttavat brändejä ymmärtämään kilpailijoiden menestymistä somessa ja seuraamaan heidän markkinointikampajoidensa onnistumista. Kilpailija-analyysien tulkitseminen pidemmällä aikavälillä auttaa tunnistamaan omalla alalla toimivaksi havaitut markkinointitavat ja kehittämään omaa some-strategiaa entisestään.

H U O M ! BrandSome tarjoaa jokaiselle tapahtumaan osallistujalle ilmaisen kuukausiraportin (raportin arvo 499€). Tilaa raporttisi ottamalla yhteyttä petteri.sintonen@brandsome.fi .