Hurraa, jo 10. #CMADFI! Nettiyhteisöistä kiinnostuneet kohtaavat etänä ma 25.1.21.

4. kirje

Hei CMADilainen!
 

"Meistä tuli yhteisömanagereita!"


Suuri kiitos kiinnostuksestasi ja panoksestasi tapahtumamme eteen! Kymmenes CMAD alkaa siis olla melkein finaalissa. Tapahtumassa kerroin, että olen amatööribrändääjä (ks. esim. mailin ylärivi), mutta myös tapahtuman järjestäjänä olen amatööri: järjestän vuosittain vain yhden ison tapahtuman. Siinä missä CMAD tarjoaa osallistujille päivän mittaisen oppimiskokemuksen, minulle ja muille järjestäjille se avaa pidemmän ajanjakson uuden oppimiseen. Vaikka CMAD on lähes joka kerran striimattu verkkoon, niin korona pakotti meidät ajattelemaan uudella tavalla: miten saamme tapahtumaan mukaan myös tilaisuuksia kohtaamiseen? Tapahtuma sujui mielestämme melko hyvin, mutta myönnän ensimmäisenä, että kyllä meillä kehitettävääkin jäi. Jos mahdollista, ensi kerralla kokoonnumme fyysisesti yhteen. Olemme siis jälleen uuden haasteen edessä: miten järjestää onnistunut hydbriditilaisuus, jossa sekä etä- että lähiosallistujat viihtyvät. Siksi olisi todella hienoa jos antaisit meille palautetta!

Tähän mennessä palautetta on antanut 38 henkilöä, kiitos teille! Lomake löytyy osoitteesta http://bit.ly/cmadfi21palaute .

Mokista puheenollen: unohdin itse yhden välituntini. Auts. Jos siis Wikipedian työhön liittyvä hyödyntäminen kiinnostaa, tervetuloa ensi viikolla pitämääni kaikille avoimeen maksuttomaan briiffiin. Jos haluat palata jollekin muulle välitunnille tai kurkata mitä muut tekivät, kootut matskut löytyvät tästä taulukosta. Ja jos haluat päästä käsiksi päähuoneemme chatteihin, löydät ne sensuroitu. Päivän esitysmateriaalit olet toivottaasti jo löytänyt, Linda Saukko-Raudan piirrokset taas löydät täältä.

Joku toivoi palautteessa mahdollisuutta LinkedIn-verkostoitumiseen. Se onnistuu parhaiten LinkedIn-eventissämme: postaa sinne ja kerro, keiden kanssa haluat erityisesti verkostoitua tai aloita avoimen verkostoitumisen ketju. Hyödynnä myös LInkedIn-ryhmäämme CMF - community managers in Finland. Tuttuun tapaan koostan saadut palautteet yhteen ja jaan asianomailsille sanallisia LinkedIn-suosituksia. Nämä ovat osa sitä digitaalista käyntikorttia, johon tapahtumassa viittasin, joten toivon, että käytät aikaa siihen, että kirjoitat järjestäjille siitä, missä he onnistuivat erityisen hyvin. Se on tärkeää erityisesti tänä vuonna, kun puhujamme eivät ehkä saaneet välitöntä palautetta esityksestään.

Jos taas kaipaat Facebook-keskustelua, tee avauksia Yhteisömanagerit-ryhmään, keräämme sinne mm. linkkejä CMADin inspiroimiin sisältöihin kuten bloggauksiin, podcasteihin, videoihin jne, jotta niitä on helppo käydä tsekkaamassa ja tykkäilemässä. Lisääthän omasi tai verkostosi tekemät postaukset joukkoon!

Twitteristä löydät osallistujamme tältä listalta (älä tee samaa virhettä kuin minä ja seuraa liian monta ihmistä putkeen).

Tapahtuman aikaan Zoomissa oli globaalisti häiriöitä ja siksi tapahtumataltioissamme ei ole parhaat mahdolliset resoluutiot. Myös tapahtumassa oleelliset välituntialueet toimisivat tänään paremmin kuin tapahtumassamme: Zoom on lisännyt myös webbiversion käyttäjille mahdollisuuden valita vapaasti omat huoneensa. Tämä tiedoksi siis sinulle, joka mietit omien tapahtumien järjestämistä Zoomissa.

Niin, ne videot. Löydät ne YouTube-kanavaltamme. Julkaisen sinne niitä ma-pe klo 11, joten pysyhän kuulolla ja kun suosikkivideosi ilmestyy eetteriin, annathan sille näkyvyyttä, tiedät kyllä miten!

Sponsorimme Meltwaterkin lähetti teille terveisiä: Haluatko tietää, mihin ammatillinen sosiaalinen media on kehittymässä vuonna 2021?
Lataa Meltwaterin CMADissa esittelemä sosiaalisen median tutkimusraportti maksutta täältä: https://bit.ly/3t6gQ2O. Entä haluaisitko ylläpitää tärkeimpiä somekanaviasi yhdestä paikasta? Meltwaterin sosiaalisen median julkaisutyökalu Engagen avulla tehostat sosiaalisen median käyttöä ja hallintaa. Tutustu työkaluun: https://bit.ly/2MxdJ3q .

Jos haluat mukaan vaikuttamaan seuraavan CMADin teemoihin ja järjestelyihin, liity tapahtumien suunnittelulle omistettuun Facebook-ryhmäämme. Ja jos tahdot mukaan tekijätiimiin, ota yhteyttä, kaikille noheville tyypeille on jatkossakin tarvetta!

Kiitos vielä kaikille ja oikein mukavaa viikonloppua!

-Johanna Janhonen & muut CMADFI-tapahtuman järjestäjätPS. Tämä oli viimeinen Lyyti-viesti tältä erää. Jos haluat seurata kuulumisiani jatkossakin, tilaa uutiskirjeeni, jossa kerron CMADin lisäksi muistakin projekteistani.
PS 2. #cmadfi-häsää kannattaa muuten seurata ympäri vuoden, jaamme sillä tapahtumamme kohderyhmää kiinnostavia juttuja. Ota siis sinäkin häsä suosikkiesi joukkoon.